Søger du et firma til gulvafslibning i Vanløse?

Ser dine ellers så flotte trægulve helt slidte ud? Efter mange års brug og slitage kan ethvert trægulv blive kedeligt at se på. Det kan falme i nuancen, der kan komme ridser og trælse pletter.

Men der er heldigvis håb forude! Du behøver ikke at investere i et helt nyt trægulv! Du kan med fordel, og til en langt lavere omkostning, få det slebet! Læs mere om gulvafslibning i denne artikel.

Hvad er en gulvafslibning?

Det er en proces, hvor man giver gulvets sit gamle og flotte udseende tilbage. Det går ud på at slibe et meget tyndt lag af gulvet. På den måde kan du komme af med trælse ridser og skrammer i gulvets overflade.

Man kan slibe trægulve som disse:

* Massive trægulve

* Parketgulve

* Lamelgulve

Man laver først en grovslibning og derefter en finslibning. Så trægulvet får den mest ensartede overflade.

Til sidst skal overfalden forsejles. Det gør man ved at behandle det med lud, lak, maling eller olie. Det sikrer, at gulvet et mere modstandsdygtig over for brug, f.eks. at væsker ikke kan trænge dybt ned i træet – og at det får en længere levetid. 

Hvad koster det?

Prisen afhænger af:

* Hvor stort et gulvareal der er tale om

* Hvilken type trægulv du har 

* Hvordan gulvet skal behandles efter slibning

* Hvilket firma du vælger til opgaven

Find firma til gulvafslibning i Vanløse

Leder du efter et firma til at foretage din gulvafslibning i Vanløse? Der findes flere gulvfirmaer i denne by. Du kan blot søge online, så finder du let frem til nogle af disse gulvfirmaer.

Det kan være en god idé at få et tilbud fra to firmaer og sammenligne disse. Mange har også priser på deres hjemmeside, så kan du sammenligne, hvad det vil koste. 

Du bør også vurdere ud fra deres kundeanmeldelser. Har tidligere kunder været tilfredse med servicen og behandlingen af deres gulve?