Smukt og æstetisk byggeri med betonelementer

26 July 2019
Astrid Pedersen
Smukt og æstetisk byggeri med betonelementer

For et halvt århundrede siden blev beton bygninger mestendels opført med et midlertidigt sigte, og i inferiøre materialer. At de stadig står – og, for manges vedkommende, huser mennesker eller virksomheder – skyldes mere held end forstand. Og beton bygninger fra denne periode er sjældent det kønneste syn.

Den beton, som blev anvendt, var ikke udviklet til at skulle holde i mange årtier, og derfor ser man ofte mørning og smuldren i betonen. Men nu om stunder har fremstilling af beton udviklet sig drastisk, og det er derfor muligt at få flotte, holdbare og sikre beton elementer – enten præfabrikeret med standard mål og dimensioner, eller spcial fremstillet efter dine egne mål.

Hvilke slags beton elementer findes der?

I modsætning til før i tiden, hvor beton elementer udelukkende blev støbt i ren beton, kan du i dag få beton elementer med forskellige former for profilering. Skal du for eksempel bruge facade elementer eller sandwich elementer med indstøbt isolering, kan du vælge imellem en række forskellige smukke mønstre og materialer.

Beton elementer behøver nemlig ikke at være hverken grå, kedelige eller ensfarvede – du kan for eksempel vælge facade elementer med indstøbte sten eller andre materialer, en smuk børstet finish, relief eller udstansning. Og så holder moderne beton elementer en langt højere kvalitet end deres forgængere.

Hvor finder jeg de bedste og mest holdbare beton elementer?

Er du som bygherre på jagt efter de mest optimale bygge materialer, som tillader dig at opføre byggeri nemt, hurtigt og standardiseret, kan du med fordel kontakte PRÆFA. Hos PRÆFA – som er en af danmarks førende og mest velrenommerede leverandører af beton elementer, finder du alle typer af facade elementer, sandwich elementer, skillevægs elementer og bagvægselementer.

Kig ind på http://praefa.dk/ og få mere information om dine muligheder for fremstilling af beton elementer.

Flere Nyheder