Sid bedre med Herman Miller

15 December 2020
Astrid Pedersen

Arbejder du som mange andre kontormus hjemme i denne tid? Så har du brug for et godt hjemmekontor. Her bør du have fokus på ergonomi – altså den gode og sunde arbejdsstilling – og ikke bare lade dig nøje med en spisestuestol. Du kan for eksempel med fordel anskaffe en Herman Miller Setu.

Hvad er en Herman Miller Setu?

Aeron stolen er ikke den eneste kontor stol fra Herman Millers hånd, selv om den måske nok er den mest kendte model. En af de andre lækre og 100% ergonomisk designede Herman Miller kontorstole er Herman Miller Setu.

Herman Miller Setu er en noget lettere model end Aeron stolen og inspirerer i højere grad til bevægelse og aktivitet. Hvis du synes at en Herman Miller Aeron er lidt for voldsom til dit hjemmekontor kan du med fordel vælge en Herman Miller Setu i stedet.

Med en Herman Miller Setu får du de samme fordele som med en Herman Miller Aeron – for eksempel de lette og fleksible sæde i solidt og holdbart mesh, de mange gode indstillings funktioner samt mulighederne for ekstra udvidelser for den optimale tilpasning af din kontorstol.

Hvor kan jeg købe en billig Herman Miller Setu?

Hos ValueShop kan du købe en brugt og 100% nyistandsat Herman Miller Setu. ValueShop har specialiseret sig inden for refurbishing og upcycling af de kendte Herman Miller kontorstole og har altid mange stole på lager. Når du køber en refurbished Herman Miller stol – uanset størrelse og model – hos ValueShop får du en stol som står som ny, til en brøkdel af stolens nypris. Du kan altså spare mange penge ved at købe din Herman Miller Setu gennem ValueShop, og samtidig bidrage til en mere bæredygtig produktion og livsstil gennem genbrug. Du kan se det store udvalg af Herman Miller Setu stole, og læse mere om ValueShop konceptet, på hjemmesiden ValueShop.dk

Flere Nyheder