Ole Lynggaard Copenhagen: Dansk smykkedesign med autenticitet og karakter

21 August 2020
Athene Eriksen

Dansk smykkekunst – Naturlig elegance 

Når det gælder de store og innovative brands, på det danske smykkemarked, kan vi ikke komme uden om Ole Lynggaard Copenhagen, havde sin spæde opstart i 1963 og har har siden fortsat deres rejse, ved at tryllebinde danskerne, igennem deres designs.

De har siden fremstillet nyskabende kvalitetssmykker, i høj håndværksmæssig kaliber. Den famøse skaber, som også er repræsenteret af firmaets navn, har sidenhen givet sin viden og passion videre til næste generation af familien, hvor den er levet videre siden.

Da de stolte traditioner er blevet holdt hævd, betyder det at du som kunde, altid kan forvente innovative smykker, udført i udsøgte materialer og ædelstene. Meget af inspirationen til de forskellige kollektioner, er blevet fundet i naturen. De eksperimenter ofte med farver, designs og forskellige silhuetter, hvoraf slutresultaterne bliver flatterende og elegante designs, til enhver situation. Disse kan benyttes både i hverdagen og ved mere glamourøse begivenheder, og blive ofte set båret af celebre personligheder. 

 

 

Fremhæv din naturlige skønhed

Disse kollektioner hylder det smukke, de små ting i livet. De små detaljer som mange af os kan overse i hverdagen, men som sætter spor i vores hjerter. Det samt de høje kvaliteter af ædelmetaller, ædelstene og diamanter, er hvad som har været med til at give mærket sit unikke udtryk. Smykker giver dig muligheden, for at udtrykke dig selv og vise din individualitet. Der gåes ikke på kompromis med kaliberen af smykket eller udformningen, hvilket gør det til en investering for livet. 

Når vi har det godt i os selv, stråler vi også mere til omverdenen. Det kan ses igennem måden vi bærer os selv og hvordan vi interagerer med verden. Nogle gange kan et smykke være præcist det der skal til, for at få din naturlige skønhed til at skinne endnu mere igennem. I disse smukke og farvestrålende kollektioner, hyldes naturen og dens skønhed, igennem dig. 

Ønsker du at vide mere om smykker og hvilke designs, som vil være ideelle for dig? Så kan du med fordel se med her. 

Flere Nyheder