Malerens råd til at vælge maler

19 October 2020
Camilla Skøtt

Når der skal males i hjemmet, er det fristende at springe den besværlige proces med at finde en maler over og bare vælge den første den bedste – men er det mon det smarteste løsning? Næppe. Læs her, hvad du i stedet skal gøre.

Det kan være svært at vælge håndværker, for hvordan sikrer man sig, at man vælger en professionelt en af slagsen? En der rent faktisk kan levere et godt resultat, som man bliver glad for? Vi har spurgt en maler på Amager, og vi deler hans gode råd lige her.

1) Spørg i dit netværk

Det første gode råd lyder, at du skal spørge dig for i dit netværk. Kender du nogle, der har erfaringer – gode eller dårlige – med specifikke firmaer? Og hvis du gerne vil lidt bredere ud, kan du bruge en side som Trustpilot, hvor du kan læse andre folks anmeldelser af en given virksomhed.

2) Spørg efter eksempler

Det er altid en god idé, hvis du kan få lov til at se eksempler på lignende opgaver, malerfirmaet har løst. Det er ikke sikkert, du kan få lov at se dem live, men billeder kan også gøre det. Det er mest for at få en fornemmelse af, om virksomheden har arbejdet med den slags opgaver, som du skal have løst.

3) Fremstår maleren professionel

Når du går i dialog med malerfirmaerne, så læg mærke til, om de fremstå professionelle. Hvordan ser hjemmesiden ud, har de brochurer, videoer, guides eller andet, de deler ud af, så du kan få en idé om, hvor meget de ved. Og hvordan er de i dialogen med dig; kommer der gode råd, og sætter de sig ind i, hvad du har behov for?

Som udgangspunkt bør du altid indhente tre forskellige tilbud, så du har noget at sammenligne med, når du skal vælge.

Flere Nyheder