Kom i behandling for dit alkoholmisbrug

Vi du gerne ud af dit alkoholmisbrug?

Alkohol kan ødelægge liv og familier. Hvis du er alkoholiker, så får du mindre livskvalitet, du får sværere ved at passe dit job, det kan gå ud over dine nærmeste, det kan medføre skilsmisse og i værte tilfælde ender du alene, fordi alle har slået hånden af dig.

Kort sagt så kan alkoholen ende med at blive din eneste følgesvend. Så må du ligge i ske med Johnny Walker eller Jack Daniels om søndagen, når der ikke er nogen som ringer til dig.

Lyder det sjovt – det ved du måske allerede at det ikke er, og derfor vil du gerne have hjælp til at komme videre, og få et normalt liv igen.

Heldigvis er der gode behandlingsmuligheder

Selvom du er kommet langt ud, så er der en vej tilbage til det liv, som du havde, før alkoholen begyndte at bestemme over dine handlinger.

Der findes dygtige og kompetente behandlinscentre i Danmark, som har dokumenterede resultater med at hjælpe alkoholiserede mennesker ind på rette spor, så livet kan give mening igen.

Pårørende til alkoholmisbrugere kan også blive tæt involverede, så de kan støtte personen, som er i behandling. Det giver også de pårørende mulighed for at leve et andet liv, med færre bekymringer, når de kan se, at én de holder af, er på vej tilbage igen.

Du finder et rigtig godt behandlingscenter via dette link: https://www.behandlingscentersoebypark.dk/

På Behandlingscenter Søby Park vil du komme igennem en indlæggelse på 5 uger, hvor du gennemgår et intenst terapeutisk forløb, som følges op med ambulant efterbehandling i de følgende 11 måneder.     

Behandlingsforløbet tager udgangspunkt i den kendte Minnesotakur, som har dokumenterede resultater ved behandling af alkoholmisbrug. 

Der er ingen venteliste på Behandlingscenter Søby Park, så du kan begynde at få dit liv tilbage med det samme.

Livet venter – hvad venter du på?