Hvordan deler man firmajulegaver bedst ud?

23 November 2020
Anders Lundtang Hansen

Nogle ansatte går totalt planken ud, når de er ansvarlige for årets firmajulegaver, hvor de afsætter tid til at finde en dag – helst den sidste inden jul – hvor de klæder sig ud som julemanden efter fyraften og lader medarbejderne samles til juleafslutning.

Her deler man så julegaverne ud til de ansatte, og effekten er da også total, hvis man sørger for, at der er specielle gaver til hver ansat, så det ikke bliver en monoton omgang med de samme gaver til alle – selvom det da kan være sjovt i sig selv, hvis man har en morsom måde at gøre det på.

Men er der for mange ansatte, kan det nok tage lidt for lang tid, hvis man skal rundt til alle.

Så er der desværre dem, der henkastet efterlader gaven dårligt indpakket, med pletter, lækage og så videre på ens arbejdsbord uden en kommentar eller kort til, fordi man som arbejdsgiver føler, at den dont skal overstås.

Kan man ikke finde en god mellemvej?

Del firmajulegaverne ud med hjertet

Det er helt forståeligt, hvis man har travlt til at gå ud at skaffe hver julegave individuelt og specielt til hver medarbejder, pakke dem pænt ind og aflevere dem med en tale og et personligt kort til hver enkelt.

Mange af de delopgaver kan man spare en del tid ved via https://www.firmagavernu.dk/da/firmajulegaver 

Derfor er det netop smart, hvis man kan få gaverne mere eller mindre pakket ind, på en pæn måde og leveret til tiden, hvis man bestiller dem online, så man har mere tid til de små opgaver.

Men det må aldrig føles som hastværk eller noget, man føler, at man som chef skal give de ansatte.

Således bør man sætte sig ned og måske bare lige underskrive et julekort og stille gaverne pænt hos den ansatte, gerne hvis de er der, men i hvert fald, så man kan mærke, at de er leveret med hjertet.

Flere Nyheder