Gulvafslibning Hvidovre – når dit ødelagte trægulv skal have en chance til

Er du træt af konstant at få splinter i fødderne – eller få dine strømper ødelagt – når du går rundt på trægulvene derhjemme? Bliver du smådeprimeret, når du skuer ud over dine værelser og stuer – og blot ser plettede, skrammede, ridsede og matte trægulve, så langt øjet rækker? Og er du begyndt at læse artikler om rå beton gulve eller epoxy gulve med stadigt stigende interesse?

Giv dine trætte og triste trægulve en chance mere med en grundig gulvafslibning

Så bør du nok træde et skridt tilbage, og overveje, om ikke det er muligt at redde de gamle trægulve. Det er det nemlig med stor sandsynlighed. De skader, du kan se med dit blotte øje, er nemlig som oftest blot overfladiske. En grålige film opstår, når den beskyttende overflade, som gulvet har modtaget ved sin seneste afslibning, slides af. Når træværket således ligger ubeskyttet hen, tørrer det nemt ud, og fibrene bliver modtagelige over for støv og skidt, som trædes ned i gulvets overflade.

Samtidig bliver gulvet mere sårbart over for påvirkninger fra møbler, sko, børnenes legetøj og kæledyrs kløer, og der opstår således nemmere ridser. De pletter, du ser, stammer typisk fra spildte væsker, som nemmere opsuges i det ubeskyttede og porøse træværk. Og disse kan ikke vaskes bort, uanset hvor ofte du vasker gulvet. Du vil blive overrasket over, hvor gode resultater, du kan opnå ved en professionel gulvafslibning. Det, at ridser, skrammer, pletter og misfarvninger blot er overfladiske, betyder nemlig, at de kan fjernes ved at de øverste 1 – 2 mm af gulvets overflade slibes bort. Og dette er lige præcis, hvad der sker ved en gulvafslibning.

Professionel gulvafslibning og efterbehandling giver det smukkeste resultat

Du bør altid vælge en professionel gulvmand til at forestå din gulvafslibning, hvis du ønsker et pænt og ensartet resultat. Find din gulv mand på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hvidovre/