Find den ideelle hængekøje online

21 July 2020
Astrid Pedersen

Drømmer du om at slumre hen i en hængekøje, strategisk placeret i solen eller i skyggen hjemme i din have? Så er det bare om at få bestilt en mens sommeren endnu er her. En hængekøje koster nemlig ikke en bondegård – især ikke når du køber den online.

Hvilke slags hængekøjer findes der?

Hængekøjer findes i mange forskellige typer og varianter, fremstillet i forskellige materialer og efter forskellige metoder. Hvilken hængekøje du bedst kan lide er smag og behag.

Det er er dog altid en fordel at vælge en hængekøje som er designet og fremstillet i en region hvor der er tradition for at bruge hængekøje. Disse områder er som regel at finde sydpå hvor dagene og nætterne er varme nærmest året rundt.

I den sydlige del af det amerikanske kontinent anvendes hængekøje traditionelt i forbindelse med siestaen. Her har hængekøjer været fremstillet efter de samme metoder og ved anvendelse af samme teknikker igennem mange år.

En hængekøje fra Brasilien vil typisk være fremstillet i solidt farvestrålende stof som kan tåle vejr og vind, og som giver en god støtte til kroppen. En meksikansk hængekøje er som regel produceret ved vævning af tynde, stærke tråde, fremstillet af bomuld, nylon eller natur fibre. Denne type hængekøje vil være eftergivende på en helt anden måde og nærmest smyge sig tæt om din krop.

Hvilken type hængekøje er bedst?

Om du foretrækker den brasilianske eller den meksikanske hængekøje model er som sagt smag og behag. Du vil dog med en brasiliansk hængekøje have fordelen af at kunne have ungerne med i din hængekøje uden at der går kludder i hyggen. En meksikansk hængekøje indbyder i højere grad til afslapning på egen hånd – og det gør den utroligt godt!

Du kan se et stort og velassorteret udvalg af såvel meksikanske som brasilianske hængekøjer på hængekøje.dk

Flere Nyheder