Find den bedste altandør online

30 June 2022
Astrid Pedersen

editorial

Skal der ny dør i væggen mellem din stue og din altan? Så læs med her.

Enkelt eller dobbelt altandør – hvad skal jeg vælge?

Om du skal vælge en dobbelt altandør eller en enkeltfaget en af slagsen kommer helt og holdent an på dine egne ønsker og præferencer – og så selvfølgelig mængden af plads du har at gøre godt med.

Du får muligvis ikke plads til en dobbelt altandør i et smalt rum hvor vægpladsen ud mod den nye altan er sparsom. Men fylder altanen tilstrækkeligt i bredden, og kan du afse vægpladsen, kan det på det kraftigste anbefales at vælge en dobbelt altandør.

Hvad er fordelen ved at vælge en dobbelt altandør?

Der er faktisk nærmest udelukkende gevinster at hente ved at montere en dobbelt altandør. Du får mulighed for langt bedre udnyttelse af pladsen, såvel på altanen som i det tilstødende rum.

image

Når foråret melder sin ankomst kan du få glæde af alle de nye dufte og lyde – også selv om du opholder dig inden døre. Det er blot et spørgsmål om at smække altandørene op på vid gab, og lukke forårsbrisen ind.

Om sommeren får du nemmere ved at lufte ud, idet de dobbelte altandøre giver mulighed for at trække mere luft igennem stuer og værelser. Om vinteren får du ekstra glæde af din altandør, da der i sagens natur kommer dobbelt så meget lys ind. Og det kan være tiltrængt i den mørke tid hvor antallet af solskinstimer mildest talt er sparsomt.

Hvor kan jeg købe gode altandøre til lave priser?

Hvis du er på udkig efter en billig altandør til din bolig, kan du med stor fordel finde hvad du søger hos Klarfönster. Klarfönster er kendt for at forhandle egenproducerede vinduer og døre i top kvalitet og til aldeles rimelige priser. Læs mere på klarfonster.se.

Flere Nyheder