Find ægte krystaller online

01 November 2021
Astrid Pedersen

advertorial

De fleste mennesker er fascinerede af smukke krystaller. Krystaller er mineralske forekomster som kan antage de mest fantastiske farver og former. Blandt de mest kendte krystaller finder vi ametyst, rosa kvarts og aventurin, men også tigerøje og obsidian er populære krystaller.

Krystaller siges at have forskellige egenskaber, for eksempel beroligende, helende eller balancerende. Hver krystal type menes endvidere at have sin egen energi. Og krystallernes rolle inden for healing kredser fortrinsvis om det mentale, sjælelige og åndelige univers.

Hvordan bruger man krystaller rigtigt?

Der findes mange måder hvorpå du kan bruge krystaller. Mange mennesker bærer altid en krystal på sig, enten i lommen eller som en del af et smykke. Dette er for at have adgang til krystallens energi.

Har man for eksempel tendens til stress vil det være oplagt at bære en rosa kvarts tæt på kroppen. I tilfælde af at du ønsker at have en krystal på dig bør du vælge en glat slebet en af slagsen så du ikke skærer dig.

Krystaller som pynt og decor

Krystaller kan også bruges som pynt. Her bruges som regel de uslebne krystaller. En ametyst gør sig utroligt god i vindueskarmen hvor solens lys kan få frit spil i krystallens mange facetter. Og en rosa kvarts kan isættes en bøsning og bruges som lampe.

Hvis du vælger at have en slebet klar krystal stående frit fremme bør du sørge for at dække den af med et klæde hvis solen står lige på, da den ellers kan udgøre en brandfare.

Brug krystaller i forbindelse med meditation

Du kan også vælge at købe et sæt chakra krystaller som kan bruges når du mediterer. Til dette formå placeres hver enkelt krystal oven på det dertil svarende chakra. De fine chakra krystal sæt kan du finde hos Pilos Spirituelle Univers – klik ind på https://pilos.dk/k/aegtekrystaller/ og læs mere.

More articles