Få repareret din forrude af dit autoværksted

Når – og desværre ikke hvis – du oplever et stenslag på din forrude, som det er mere end svært at undgå, og som er lige så irriterende som at komme ud en iskold vintermorgen og se, at man har glemt at lukke vinduet, og det har sneet hele natten. Ja, så er du nødt til at reagere.

Heldigvis er der flere ting du kan gøre hvis uheldet er ude. Det er altid en god ide at have en rulle tape som standardudstyr i bilen. Et stykke tape over stenslaget mindsker redens mulighed for at udvikle sig og blive større. Hvis revnen bliver stor, kan du ikke få repareret ruden, men må få det udskiftet. Du kan også risikere at hele ruden revner imens du kører hvilke kan udgøre en sikkerhedsrisiko, ikke alene for dig, men også for de andre bilister på vejen.

Uanset om du har mulighed for at få repareret ruden eller om den skal udskiftes, kan du med fordel kontakte dit autoværksted https://www.steentoftauto.dk/.

Få repareret forruden

Hvis stennedslaget er mindre end en 2 kr. er det som regel muligt at repareret ruden. Det er både nemmere, hurtigere og billigere at få repareret ruden, frem for at få det udskiftet. På omkring 15 – 20 min, kan dit autoværksted lime reven og den er så god som ny.

Er revnen større og skal hele ruden udskiftes, så start med at undersøge om din forsikring dækker. Mange gør men ikke alle. Det er også vigtigt at den reservedel der benyttes, er en original reservedel ellers kan bilen risikere at miste værdi og det kan blive svære at sælge bilen på et senere tidspunkt.

Hvor det tager omkring 15 min. at få repareret ruden, tager det omkring 2 dage at få ruden udskiftet, hvis autoværkstedet ikke har en rude hjemme. Den nye rude skal tørre i flere timer, før det er sikkert at køre i bilen igen.