Få en tilværelse uden misbrug med et ophold på et misbrugscenter

27 November 2018
Astrid Pedersen
Få en tilværelse uden misbrug med et ophold på et misbrugscenter

Vejen ud af misbrug og afhængighed er, for de flestes vedkommende, hård og stejl. En afhængighed, som udvikler sig til et misbrug – og har haft tid til at rodfæste sig – er ofte meget vanskelig at slippe af med. Ofte vil et misbrug nærmest blive til en livsstil for misbrugeren, uanset om afhængighedens objekt er alkohol, hårde stoffer som for eksempel heroin eller kokain, hash, receptpligtig medicin eller måske spil eller sex, kommer dette som regel til at fylde så meget i den misbrugsramtes liv, at det bliver det centrale omdrejningspunkt for vedkommendes tilværelse.

Det ses således ikke sjældent, at en alkoholiker, en narkoman eller en pillemisbruger skubber alt og alle, som burde have den største betydning for vedkommende, ud af sit liv til fordel for medicinen, stoffet eller sprutten. Ofte kommer misbruget så langt ud, at den misbrugsramte vil gældsætte sig – og måske endda bringe sin familie eller sine venner i forlegenhed. Hele familier er gået i opløsning som følge af misbrug og afhængighed – og det er især børnene, det går ud over.

Kom ud af den onde cirkel med professionel hjælp fra kyndige behandlere og misbrugskonsulenter

Er du selv kommet i en situation, hvor misbruget fylder alt for meget i dit liv, og forhindrer dig i at være det menneske, du ønsker at være – så er der hjælp at hente. På et misbrugscenter vil du modtage effektiv og omsorgsfuld terapi, som kan hjælpe dig ud af din afhængighed, og give dig de redskaber, du skal bruge for at bygge en tilværelse op uden stoffer eller alkohol. Er der familie med i billedet, kan du hos det danske misbrugscenter Behandlingscenter Stien samtidig få tilbud om et sideløbende familieforløb, hvor dine nærmest kan få hjælp og støtte til at klare den hverdag, som følger efter endt behandling.

Læs mere på behandlingscenter-stien.dk

Flere Nyheder