Få en smartere og mere diskret tandregulering mod skæve tænder her

30 April 2021
Silje Hansen

Hvis du ønsker en løsning på dine skæve tænder, mellemrum mellem tænderne, eller hvis du enten har overbid eller underbid i munden, så kan du få svaret her i artiklen. De fleste kender oftest til den normale tandregulering, hvor man som barn eller ung får bøjle eller skinne på tænderne. Der er visse krav til, hvad du kan spise og drikke, så det ikke sætter sig fast i bøjlen. Det er også svære at få børstet sine tænder med skinner på. Derfor er der mange unge og voksne der efterfølgende ikke vælger denne tandregulering, selvom de har skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne. 

Det kan være en stor begrænsning at smile for mange der er utilfredse med sine tænder, da man er opmærksom på ens tænder. Det er dermed hæmmende, når man er sammen med andre.

Der er heldigvis kommet en ny smartere og bedre løsning på at rette op på sine tænder med en invisalign bøjle. 

Hvad er en invisalign bøjle?

En invisalign bøjle er den nyeste effektive og sikre behandling mod f.eks. skæve tænder. Det er en gennemsigtig bøjle, som sidder diskret i munden. På denne måde, vil dine omgivelser ikke lægge mærke til at du har bøjlen på. Den bliver designet og tilpasset dine tænder og mund, så den sidder godt. 

Inivisalign bøjlen er også let at tage af og på, hvis du f.eks. skal børste tænder eller have noget at spise. På denne måde kan du stort set spise og drikke alt det du har lyst til, da du bare kan tage bøjlen på efterfølgende igen. 

For at du får den bedste effekt og resultat af bøjlen, er det vigtigt at du har den på tænderne i minimum 22 timer i døgnet. 

Få lavet en invisalign bøjle

Vil du endelig få rettet op på dine skæve tænder, kan du få lavet en invisalign bøjle hos You Smile I Smile.

Flere Nyheder