En VW Up er en god bil til pensionister

15 February 2019
Anders Lundtang Hansen
En VW Up er en god bil til pensionister

Der er en grund til, at man regelmæssigt sender pensionister til tjek hos lægen, for at de skal revurderes til, om vedkommende stadig er i stand til at befordre et køretøj.

Ikke alene bliver det sværere med alderen at køre en bil, da ens sanser forgår, og der kan komme mange andre helbredsskavanker, som gør, at det ikke bliver nemmere at køre bil.

Men der kommer også en del stædighed ind ved mange af disse ældre bilister, da mange formentlig stadig mener, du har evnerne til at køre bil, selvom de ikke har fulgt med i ændringerne gennem tiden.

Netop tidsfaktoren kan også have spillet en stor rolle, for dengang pensionisterne tog kørekort, hvilket ofte var i en ung alder, var det både lettere, med færre regler, hurtigere og billigere at anskaffe sig sådan et.

Det er jo flere årtier siden, og der er sket en hel masse siden da, og derfor er det kun forsvarligt, at der er blevet lavet lovkrav omkring, at ældre mennesker skal til regelmæssig syn, om man vil, for at tjekke, at de vitterligt endnu evner at køre bil.

Måske er det således også på tide for en pensionist at udskifte vedkommendes nuværende køretøj med et, der er mere forsvarligt, up to date og nemmere at køre i, end deres nuværende køretøj er.

Det kan jo sagtens tænkes, at de har forelsket sig i en nuværende veteranbil, som er væsentligt sværere at køre, end de nuværende biler er.

Lad os i den forbindelse foreslå, at pensionister investerer i en VW Up. Denne bil har både moderne fornødenheder som ABS-bremser, servo-styring og meget andet, der gør det nemt at færdes i trafikken med denne.

Pensionisten kommer let omkring i dette køretøj, og der er stor sikkerhed indbygget i bilen, hvilket både er til gavn for chaufføren, men også for de andre trafikanter og færdende i trafikken.

Af gode grunde har den gennemsnitlige pensionist måske ikke råd til en vw up fra ny, men man kan faktisk sagtens finde en, der er lige så god, brugt.

Følg bare linket, vi just har indsat.

Flere Nyheder