Emaljering af badekar – i stedet for udskiftning

Når du står for at skulle renovere dit badeværelse, gør du dig helt sikkert overvejelser omkring hvad der skal blive, og hvad der skal skrottes. Her vælger mange boligejere at skille sig af med det gamle badekar. Dette er ikke alene synd og skam – det kan også vise sig at være en stor fejltagelse.

Badekarret kan nemlig sagtens udgøre et aktiv for din bolig, selv om det måske har set bedre dage, og selv om det er gået hen og blevet lidt gulligt og skrammet i emaljen. Mange nye købere på det danske boligmarked går nemlig målrettet efter en bolig med badekar i eget badeværelse.

Særligt de yngre købere, som skal til at stifte familie, kan se de store fordele ved et rummeligt badekar. Det er noget nemmere og mere bekvemt at bade de små i et stort badekar, hvor man måske selv som forælder kan deltage i vandpjaskeriet. Og mor eller far kan bruge badekarret som ramme om en afslappende spa oplevelse, når børnene er puttet, og der skal kobles ud efter en lang dag. Dertil kommer, at et badekar er utroligt velegnet til iblødsætning af større mængder tøj, hvilket de fleste småbørns forældre kan fortælle dig ofte er en nødvendighed.

Sæt badekarret i stand – det vil du ikke fortryde

Derfor er det en god idé at lade badekarret blive, og i stedet for at skrotte det få det renoveret af en professionel badekarsmaler. En badekarsmaler er en håndværker, som har specialiseret sig i at genskabe den flotte og skinnende emalje på indersiden af badekar, så disse kommer til at stå som nye igen.

Det tager kune en badekarsmaler få timer at slibe og pudse dit gamle badekar samt påføre ny emalje – og allerede efter et døgn er dit badekar atter klar til lange, lune karbade. Læs mere på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/