Bryg spændende og velsmagende øl med det rette bryganlæg

Som øl entusiast er du sikkert ovenud begejstret for den udvikling som gennem de seneste tyve år har ført til mange flere øl varianter på hylderne i supermarkeder og dagligvare butikker. Alle restauranter med respekt for sig selv har også fået langt flere øl typer på kortet end for blot ti år siden.

Samtidig kan du glæde dig over de mange mikrobryggerier som opstår rundt omkring i landet, og som hvert år sender i tusindvis af nye og innovative øl varianter på markedet. Og så kan du som noget relativt nyt blive din helt egen brygmester. Det er blot et spørgsmål om at investere i det helt rigtige bryganlæg.

Hvilket bryganlæg er det bedste?

De bryganlæg du finder hos Albryg holder generelt en høj kvalitet. Uanset om du køber et bryganlæg fra danske Brewster Beacon, belgiske Brew Monk, engelske Grainfather eller tyske Braumeister er du godt hjulpet når det handler om at komme sikkert ud over rampen som amatør brygmester. Dog bør de helt utroligt lækre bryganlæg fra Grainfather fremhæves som værende absolut top of the line.

Flagskibet i serien er Grainfather G70 som med en kapacitet på 70 liter øl ofte anvendes til pilot produktion på de professionelle bryggerier. Med et Grainfather bryganlæg kan du styre brygge processen med en helt unik præcision – og med mobil app integration og trådløs forbindelse kan du trin for trin kontrollere og tilpasse diverse parametre helt uden at skulle stille på bryganlægget.

Der ud over får du med et Grainfather bryganlæg jævn varme fordeling med mindsket risiko for hotspot brænding og tørkogning. Og så er dit nye Grainfather bryganlæg både nemt at gøre rent og klargøre til næste batch.

Du kan læse mere om Grainfather bryganlæg samt andre semi professionelle bryganlæg på albryg.dk hvor du også finder alle nødvendige ingredienser og øvrigt tilbehør til ølbrygning.