Bliv klogere på hvad din terrasse kommer til at koste

10 June 2022
Cecilie Mortensen

advertorial

Er du i fuld gang med at planlægge, at der skal bygges en ny terrasse i din baghave? Så er du sikkert i fuld gang med at undersøge, hvad terrassen kommer til at koste. Det kan dog være, at du hurtigt oplever, at det er svært at finde frem til en pris. For når du vælger at bruge professionelle, så er det langt fra alle, som skilter med deres priser online. 

Her i artiklen kommer vi til at hjælpe dig med at finde frem til en pris for en ny terrasse. Der er nemlig en lille håndfuld ting, der vil påvirke, hvad du skal betale.  

Sådan finder du frem til prisen for en ny terrasse 

Gør dig tanker omkring terrassens mål 

Når der skal laves en ny terrasse i din have, så gør dig gerne tanker omkring terrassens mål. For det er en af de ting, der spiller ind på prisen. Her kan det selvfølgelig være en fordel, hvis du måler op hjemme hos dig for at vurdere, hvad der er plads til i din have. 

terrasse pris

Hvilket design skal den have? 

En anden måde du kan finde frem til prisen for en ny terrasse er ud fra, hvilket design den skal have. Når du rækker ud til professionelle – eller finder inspiration på deres hjemmesider – vil du hurtigt opdage, at du kan få terrasser i forskellige niveauer og former. Og dit valg af terrasse kan også ende med at påvirke, hvad du skal betale. 

Skal din terrasse have en bestemt farve? 

Når der kommer til terrasser, så er du så heldig, at du kan få den i forskellige farver. F.eks. vælger flere og flere at få terrasser i sort. Dette er dog noget, der først bliver gjort, når terrassen er lagt. Herefter er der nemlig først mulighed for at male brædderne. Og det er noget, du kan forvente, kommer til at koste ekstra: https://www.kun-terrasser.dk/priser.

More articles