3 gode råd til at få et lysere badeværelse

27 October 2021
Steffen Hansen

advertorial

Har du lysten til, at der skal skabes mere lys og hyggelig stemning ude på dit badeværelse? Så skal du læse med i dette indlæg. Her vil vi nemlig give dig nogle råd til, hvordan du får skabt et badeværelse, der har de rette lysindfald og som udnytter pladsen på allerbedste vis. Hvis du er interesseret i at vide mere, så skal du forsætte med at læse i det nedenstående tekst. 

 

 

1. Mal med de rigtige farver

Hvis du har tunge farver på væggen, så kan badeværelset godt komme til at se meget småt og mørkt ud. Derfor kan du overveje at få malet dine vægge i en hvid farve eller en pastelfarve, der kan åbne rummet mere op. Det kan særligt blive nødvendigt, hvis du har et lille badeværelse med minimal plads. Hvis du vil have mest ud af dit badeværelse, så er det vigtigt du sørger for at finde løsninger, der kan bringe mere lys ind. Det er bl.a. valg af maling, der kan gøre en forskel.

 

2. Få malet dit badekar

Du tænker sikkert nu, hvad der menes med at male badekar. Det er ikke i overført betydning, at du maler badekarret med vægmaling. Derimod menes der, at du kan få malet dit badekar med en ny emalje. Hvis du har et gammelt badekar i en trist og kedsommelig farve, så kan du overveje at få ny emalje på. Det kan f.eks. være hvid, der harmonerer godt til resten af rummet. Hvis du gerne vil sikre, at badeværelset ser flot og lyst ud, så kan du overveje at få malet dit badekar. 

 

3. Find de rigtige lamper

Der findes lamper, der kan give en berolig og flot belysning, uden det gør rummet indelukket og småt at være i. Du skal finde belysning, der kan lysne rummet og der stemmer overens med badeværelsets design. Der er både koldt og blødt lys, som du kan vælge imellem. Det gælder om at finde belysning, der harmonerer med rummet og giver et godt lysindfald. Hvis du er i tvivl, så kan du forhøre dig ved professionelle elektrikere eller lysvirksomheder, der specialiserer sig i installation af lys til badeværelser. 

 

More articles